Afișez toate cele 3 rezultate

Toca absolvire color personalizata

50,00 lei70,00 lei
Confectionata din minimat negru si accesorizata cu bentita si ciucure colorat, aceasta completeaza nota de eleganta a vestimentatiei absolventului. Tocile sunt pe marimi si se realizeaza la comanda in atelierele noastre. Pentru stabilirea marimii este necesar sa va masurati in jurul fruntii cu un centimetru. Comanda minima pentru tocile personalizate este de 20 buc. Personalizarea se poate realiza intr-o singura culoare.

Esarfe absolvire personalizate

19,00 lei28,00 lei
Marcheaza un nou inceput, plin de glorie si speranta, prin alegerea esarfelor de absolvire personalizate la preturi de producator! Dimensiuni: 150 cm lungime, 12-12.5 cm latime. Comanda minima 15 buc. Pentru comenzile sub 15 buc se achita o taxa suplimentara de 60 lei pentru matrita serigrafica.

Esarfe absolvire personalizate cu nume

27,00 lei
Marcheaza un nou inceput, plin de glorie si speranta, prin alegerea esarfelor de absolvire personalizate cu numele absolventului! Personalizarea se realizeaza la ambele capete: un capat va fi personalizat individual cu numele absolventului si celalalt capat va contine sigla, clasa/specializarea si promotia. Dimensiuni esarfa: 150 cm lungime, 12-12.5 cm latime. Comanda minima 15 buc.