Afișez toate cele 6 rezultate

Mapa de catifea bleu

120,00 lei138,00 lei
Mapele de catifea bleu sunt o alegere excelenta pentru a adauga un accent de eleganta si stil la diverse evenimente si documente oficiale. Cu o gama variata de culori si dimensiuni disponibile, aceste produse pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor fiecarei persoane sau eveniment. Indiferent ca doriti sa oferiti diplome la o ceremonie de absolvire, sa premiati performantele angajatilor sau sa prezentati documente oficiale intr-un mod elegant, mapa de catifea este alegerea perfecta. Dimensiunea A4 este una dintre cele mai populare dimensiuni pentru documente si ne-am asigurat ca mapa de catifea bleu se potriveste perfect cu aceasta dimensiune. Dimensiune mapa inchisa: 23.5 x 32 cm. La cerere, coperta se poate personaliza serigrafic (comanda minima 30 buc) sau folio.

Mapa de catifea bleumarin

120,00 lei138,00 lei
Mapele de catifea bleumarin sunt o alegere excelenta pentru a adauga un accent de eleganta si stil la diverse evenimente si documente oficiale. Cu o gama variata de culori si dimensiuni disponibile, aceste produse pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor fiecarei persoane sau eveniment. Indiferent ca doriti sa oferiti diplome la o ceremonie de absolvire, sa premiati performantele angajatilor sau sa prezentati documente oficiale intr-un mod elegant, mapa de catifea este alegerea perfecta. Dimensiunea A4 este una dintre cele mai populare dimensiuni pentru documente si ne-am asigurat ca mapa de catifea bleumarin se potriveste perfect cu aceasta dimensiune. Dimensiune mapa inchisa: 23.5 x 32 cm. La cerere, coperta se poate personaliza serigrafic (comanda minima 30 buc) sau folio.

Mapa de catifea mov

120,00 lei138,00 lei
Mapele de catifea mov sunt o alegere excelenta pentru a adauga un accent de eleganta si stil la diverse evenimente si documente oficiale. Cu o gama variata de culori si dimensiuni disponibile, aceste produse pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor fiecarei persoane sau eveniment. Indiferent ca doriti sa oferiti diplome la o ceremonie de absolvire, sa premiati performantele angajatilor sau sa prezentati documente oficiale intr-un mod elegant, mapa de catifea este alegerea perfecta. Dimensiunea A4 este una dintre cele mai populare dimensiuni pentru documente si ne-am asigurat ca mapa de catifea mov se potriveste perfect cu aceasta dimensiune. Dimensiune mapa inchisa: 23.5 x 32 cm. La cerere, coperta se poate personaliza serigrafic (comanda minima 30 buc) sau folio.

Mapa de catifea neagra

120,00 lei138,00 lei
Mapele de catifea neagra sunt o alegere excelenta pentru a adauga un accent de eleganta si stil la diverse evenimente si documente oficiale. Cu o gama variata de culori si dimensiuni disponibile, aceste produse pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor fiecarei persoane sau eveniment. Indiferent ca doriti sa oferiti diplome la o ceremonie de absolvire, sa premiati performantele angajatilor sau sa prezentati documente oficiale intr-un mod elegant, mapa de catifea este alegerea perfecta. Dimensiunea A4 este una dintre cele mai populare dimensiuni pentru documente si ne-am asigurat ca mapa de catifea neagra se potriveste perfect cu aceasta dimensiune. Dimensiune mapa inchisa: 23.5 x 32 cm. La cerere, coperta se poate personaliza serigrafic (comanda minima 30 buc) sau folio.

Mapa de catifea rosu

120,00 lei138,00 lei
Mapele de catifea rosu sunt o alegere excelenta pentru a adauga un accent de eleganta si stil la diverse evenimente si documente oficiale. Cu o gama variata de culori si dimensiuni disponibile, aceste produse pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor fiecarei persoane sau eveniment. Indiferent ca doriti sa oferiti diplome la o ceremonie de absolvire, sa premiati performantele angajatilor sau sa prezentati documente oficiale intr-un mod elegant, mapa de catifea este alegerea perfecta. Dimensiunea A4 este una dintre cele mai populare dimensiuni pentru documente si ne-am asigurat ca mapa de catifea rosu se potriveste perfect cu aceasta dimensiune. Dimensiune mapa inchisa: 23.5 x 32 cm. La cerere, coperta se poate personaliza serigrafic (comanda minima 30 buc) sau folio.

Mapa de catifea verde

120,00 lei138,00 lei
Mapele de catifea verde sunt o alegere excelenta pentru a adauga un accent de eleganta si stil la diverse evenimente si documente oficiale. Cu o gama variata de culori si dimensiuni disponibile, aceste produse pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor fiecarei persoane sau eveniment. Indiferent ca doriti sa oferiti diplome la o ceremonie de absolvire, sa premiati performantele angajatilor sau sa prezentati documente oficiale intr-un mod elegant, mapa de catifea este alegerea perfecta. Dimensiunea A4 este una dintre cele mai populare dimensiuni pentru documente si ne-am asigurat ca mapa de catifea verde se potriveste perfect cu aceasta dimensiune. Dimensiune mapa inchisa: 23.5 x 32 cm. La cerere, coperta se poate personaliza serigrafic (comanda minima 30 buc) sau folio.