Curs Festiv

Evenimentul de absolvire nu poate trece neobservat

Organizari festivitati de absolvire

Absolvirea reprezinta un moment important in viata fiecarui elev sau student si merita sa fie sarbatorit intr-un mod unic si deosebit. In acest sens, Alfa Group Design. RO a dezvoltat o gama larga de produse personalizate pentru absolvire, menite sa aduca un plus de stil si eleganta la acest moment special.

Inchiriere roba

Printre cele mai populare produse pentru absolvire se numara inchirierea de robe de absolvire.

Firma noastra detine peste 3000 de robe. Robele pe care le detinem sunt pe marimi, 14 la numar si pe doua lungimi, astfel persoanele mai inalte de statura vor primi o roba mai lunga iar persoanele mai mici de statura o roba mai scurta.

Robele vor fi impartite absolvenţilor cu o zi sau doua inainte de eveniment de catre personalul calificat al firmei, care se va asigura ca fiecare va primi o roba potrivita, igienizata si calcata.

Ora si locatia se vor stabili de comun acord.

Esarfe absolvire personalizate

Esarfele de absolvire realizate de Alfa Group Design.Ro sunt disponibile in peste 14 culori vibrante, putand fi personalizate in functie de preferintele.

Acestea au dimensiunea de 140×12 cm si sunt o alegere excelenta pentru a aduce un plus de culoare si eleganta la tinuta de absolvire.

Personalizarea esarfelor de absolvire se realizeaza dupa preferinta, prin serigrafie. De obicei, acestea includ sigla institutiei de invatamant, clasa sau profilul, promotia sau un scurt citat.

In plus, la cerere, se pot personaliza cu numele absolventului, oferind un cadou unic si personalizat pentru acest moment special.

Esarfele de absolvire se pot asorta la culoare cu bentita si ciucurele de la toca, aducand un plus de stil si sofisticare la tinuta de absolvire. Acestea sunt confectionate din materiale de calitate superioara, conferind un aspect luxos si elegant.

Toca absolvire cu bentita si ciucure

Pentru a completa tinuta, tocile de absolvire cu bentita si ciucure in culoarea esarfei sunt o alegere excelenta.

Toca absolvire este simbolul succesului tau in educatia pe care ai primit-o de-a lungul anilor de scoală. Alege-o cu grija!

Tocile sunt pe marimi si sunt realizate pe comanda in atelierele noastre.

Tocile de absolvire cu bentita sunt realizate dintr-un material mai gros, precum minimat si sunt disponibile in diverse culori: toca absolvire neagra cu bentita, toca absolvire albastra  etc.

Sunt accesorizate cu bentita si ciucure disponibile in mai multe culori pentru a adauga un aspect elegant tinutei de absolvire.

Tocile se pot personaliza cu sigla instituţiei de invatamant, simboluri sau diverse mesaje:

  • pe partea circumferinţei (in fata);
  • pe partea patrata (capac).

Diplome absolvire personalizate pe suport de catifea

Diplomele de absolvire reprezinta recunoasterea eforturilor si a realizarilor academice ale absolventilor. Acestea sunt un simbol important in cadrul ceremoniei de absolvire.

Detinem o arhiva impresionanta cu modele grafice de diplome si text de unde va puteti alege un model sau va putem crea un model grafic de la zero.

Pentru a oferi si un suport de prezentare elegant si sofisticat, Alfa Group Design. Ro produce suporturi de catifea pentru diplome. Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si culori, putand fi personalizate pentru a se potrivi modelului de diploma.

Invitatii, cocarde si insigne personalizate

Invitatiile profesorilor sunt de asemenea importante si trebuie sa alegeti un design care sa se potriveasca cu tema evenimentului. Acestea se inmaneaza cu cel putin 10 zile inainte de eveniment.

Cocarde personalizate si insignele sunt ideale pentru a adauga un plus de eleganta la tinuta de absolvire si pentru a marca momentul important intr-un mod unic si special.

Str. Smardan Nr. 1, Bl. P3, Sc. B, parter, Iasi

Tel.: 0758 971 001

Lasă un răspuns